geregistreerd partnerschap Friesland

Geregistreerd partnerschap Friesland? Teken voor jullie liefde in de verborgen parel!

In 2018 verkoos Lonely Planet de provincie Friesland tot nummer drie van de tien ‘Best in Europe’ bestemmingen. Loney Planet noemt Friesland zelfs een echte verborgen parel. Wat het helemaal bijzonder maakt is dat een Nederlandse bestemming nog nooit zo hoog eindigde op deze befaamde lijst. Met zo’n predikaat kan het natuurlijk niet anders dan dat het een geweldige provincie is voor een geregistreerd partnerschap aangaan en geen geregistreerd partnerschap vieren!

Willen jullie je geregistreerd in Friesland beleven? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies. 

Geregistreerd partnerschap Friesland. De voordelen op een rij:

geregistreerd partnerschap Friesland goedkoop

Relatief lage leges

geregistreerd partnerschap Friesland bijzondere locaties

Bijzondere locaties

geregistreerd partnerschap Friesland geen wachttijden

Grote beschikbaarheid

geregistreerd partnerschap Friesland heerlijk eten en drinken

Culinaire pareltjes

geregistreerd partnerschap Friesland gastvrije mentaliteit

Gastvrije mentaliteit

geregistreerd partnerschap Friesland met overnachting

Fijne plekken om te overnachten

Geregistreerd partnerschap Friesland ideeën

Op zoek naar geregistreerd partnerschap Friesland ideeën. Vier jullie geregistreerd partnerschap met een geregistreerd partnerschap Friesland ceremonie op locatie bij een toprestaurant!

Jullie geregistreerd partnerschap ceremonie wordt gegarandeerd een feest wanneer jullie hiervoor één van deze toprestaurants in Joure, Drachten of Harlingen kiezen!

gergegistreerd partnerschap joure bij Zuiver

Zuiver
Joure

Binnenkant van restaurant Fidèle in Drachten

Fidèle
Drachten

geregistreerd partnerschap bij t havenmantjse uitzicht op de haven van harlingen

‘t Havenmantsje
Harlingen

Geregistreerd partnerschap Friesland aanvragen

Geregistreerd partnerschap in de provincie Friesland

Geregistreerd partnerschap Friesland aanvragen in Achtkarspelen, Ameland, Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Waadhoeke*, De Friese Meren, Harlingen, Heerenveen, Kollumerland en Nieuwkruisland, Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Ooststellingwerf, Opsterland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Súdwest-Fryslân, Terschelling, Tytsjerksteradiel, Vlieland of Weststellingwerf?

Maak er een prachtig moment van door jullie geregistreerd partnerschap Friesland ceremonie op locatie te laten plaatsvinden!

Dit zijn de gemeenten in Friesland waar jullie je geregistreerd partnerschap op locatie kunnen laten voltrekken:

*Waadhoeke

In de gemeente Waadhoeke werk ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs / trouwambtenaar / partnerschapsambtenaar). Als jullie in deze gemeente jullie geregistreerd partnerschap op locatie door mij willen laten voltrekken kunnen jullie je voorkeur tijdens de melding van jullie geregistreerd partnerschap aangeven. Uiteindelijk zal de gemeente Waadhoeke bepalen welke buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand  het geregistreerd partnerschap mag voltrekken. In de leges die jullie aan de gemeente betalen zit ook mijn honorering. De voorkeur voor de buiten en het contact gaan in deze situatie via de gemeente Waadhoeke. Uiteraard gelden dan ook de regels en richtlijnen aangaande geregistreerd partnerschappen opgesteld door de gemeente Waadhoeke.