balpen

Geregistreerd partnerschap vieren werkwijze

GeregistreerdPartners.nl biedt jullie een vlotte, heldere en professionele werkwijze waarin gemak en service centraal staan. 

Willen jullie je geregistreerd partnerschap exclusief, persoonlijk en gastronomisch beleven? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies


vrijbijvende offerte orig

Offerte

Geregistreerd partnerschap kosten

Voordat we kennismaken ontvangen jullie altijd een vrijblijvende offerte met meer informatie zodat jullie op voorhand precies weten wat de kosten zijn om jullie geregistreerd partnerschap op locatie te vieren.

Offerte

iphone2 orig

Kennismaken

Let’s Google Meet!

Kennismaken kan zowel overdag als ’s avonds op een doordeweekse dag online via Google Meet. 

De kennismaking duurt 30 minuten. Tijdens deze kennismaking bespreken we jullie wensen en vertel ik wat jullie van GeregistreedPartners.nl kunnen verwachten. 

Kennismaken

gereserveerd3 orig

Bevestiging

Op naar jullie geregistreerd partnerschap viering!

Na jullie akkoord voor een exclusieve belevenis van jullie geregistreerd partnerschap op locatie, ga ik alles in orde maken. Jullie ontvangen dan een bevestiging van de gemaakte afspraken met een aanbetalingsfactuur.

​Na ontvangst van de aanbetaling leg ik de datum van jullie geregistreerd partnerschap vast in mijn agenda en reserveer ik het lunch-of dinerarrangement bij de partnerlocatie die jullie gekozen hebben. 

Bevestiging

huiswerk orig

Voorbereiding

Geregistreerd partnerschap feestje tot in de puntjes!

Een exclusieve beleving van jullie geregistreerd partnerschap begint met een gedegen voorbereiding.

Ik begeleid jullie hierin zodat jullie kunnen uitkijken naar een exclusieve en persoonlijk viering van jullie geregistreerd partnerschap op locatie. 

Voorbereiding

img 6699 orig

Gesprek

Sneak preview geregistreerd partnerschap

Vervolgens spreken we elkaar opnieuw voor het voorbereidend gesprek. Dit gesprek vindt overdag op een doordeweekse dag plaats en duurt zo’n 2,5 uur.

Hiervoor kunnen we afspreken bij Restaurant Wannee of Hotel van der Valk in Leeuwarden, maar ook online

Gesprek

pen1 orig

Geregistreerd partnerschap ceremonie

In aanloop naar de dag van jullie geregistreerd partnerschap houden we contact om de laatste informatie met elkaar uit te wisselen. Op de dag van jullie geregistreerd partnerschap ben ik op tijd aanwezig om jullie welkom te heten en de laatste voorbereidingen te treffen voor jullie ceremonie. Op het moment dat de plechtigheid van jullie geregistreerd partnerschap ten einde is, is de sfeer voor een fantastische viering gezet en laat ik jullie en je gezelschap graag de ruimte om gastronomisch te genieten! ​​

Ceremonie

geregistreerd partnerschap toost

Review

Hoe was jullie geregistreerd partnerschap dag?

Een aantal dagen na jullie geregistreerd partnerschap, neem ik contact met jullie op om te horen hoe jullie de dag van jullie geregistreerd partnerschap hebben ervaren.

Review


Geregistreerd partnerschap vieren?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies.