Werkwijze geregistreerd partnerschap vieren

Werkwijze geregistreerd partnerschap vieren

Geregistreerd partnerschap vieren werkwijze

GeregistreerdPartners.nl biedt jullie een vlotte, heldere en professionele werkwijze waarin gemak en service centraal staan. 

Willen jullie je geregistreerd partnerschap exclusief, persoonlijk en gastronomisch beleven? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies. 

vrijbijvende offerte orig

Offerte

Geregistreerd partnerschap kosten

Voordat we kennismaken ontvangen jullie altijd een vrijblijvende offerte met meer informatie zodat jullie op voorhand precies weten wat de kosten zijn om jullie geregistreerd partnerschap op locatie te vieren.

Offerte

iphone2 orig

Kennismaken

Let’s Google Meet!

Kennismaken kan zowel overdag als ‘s avonds op een doordeweekse dag online via Google Meet. 

De kennismaking duurt 30 minuten. Tijdens deze kennismaking bespreken we jullie wensen en vertel ik wat jullie van mij kunnen verwachten. 

Kennismaken

gereserveerd3 orig

Bevestiging

Op naar jullie geregistreerd partnerschap vieren!

Na jullie akkoord voor jullie geregistreerd partnerschap ceremonie op locatie, ga ik alles in orde maken. Jullie ontvangen dan een bevestiging van de gemaakte afspraken met een aanbetalingsfactuur.

Na ontvangst van de aanbetaling leg ik de datum van jullie geregistreerd partnerschap vast en tref ik de voorbereidingen voor jullie geregistreerd partnerschap op locatie!

Bevestiging

huiswerk orig

Voorbereiding

Geregistreerd partnerschap ceremonie tot in de puntjes!

Een geweldige geregistreerd partnerschap ceremonie begint met een gedegen voorbereiding.

Jullie input vormt de basis.

Voorbereiding

img 6699 orig

Gesprek

Sneak preview geregistreerd partnerschap

Vervolgens spreken we elkaar opnieuw voor het voorbereidend gesprek. Dit gesprek vindt overdag op een doordeweekse dag plaats en duurt zo’n 2,5 uur.

Hiervoor kunnen we afspreken bij Restaurant Wannee of Hotel van der Valk in Leeuwarden, maar ook online

Gesprek

pen1 orig

Ceremonie

Geregistreerd partnerschap ceremonie

In aanloop naar de dag van jullie geregistreerd partnerschap houden we contact om de laatste informatie met elkaar uit te wisselen. Op de dag van jullie geregistreerd partnerschap ben ik op tijd aanwezig om jullie welkom te heten en de laatste voorbereidingen te treffen voor jullie ceremonie. Op het moment dat de plechtigheid van jullie geregistreerd partnerschap ten einde is, is de sfeer voor een fantastische viering gezet en laat ik jullie en je gezelschap graag de ruimte om te genieten! ​​

Ceremonie

geregistreerd partnerschap toost

Review

Hoe was jullie geregistreerd partnerschap dag?

Een aantal dagen na jullie geregistreerd partnerschap, neem ik contact met jullie op om te horen hoe jullie de dag van jullie geregistreerd partnerschap hebben ervaren.

Review

Geregistreerd partnerschap? Teken en vier het op locatie!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of plan een gratis advies!