buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand geregistreerd partnerschap

Ambtenaar voor jullie geregistreerd partnerschap

Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand

Hallo, mijn naam is Esther Aalberts-Kalma en ik ben in april 2014 door de Rechtbank Noord-Nederland beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Hierdoor ben ik bevoegd om in het Koninkrijk der Nederland huwelijken en geregistreerde partnerschappen te mogen voltrekken. In deze video stel ik me graag aan jullie voor en vertel hoe ik het aangaan van jullie geregistreerd partnerschap tot een exclusieve, persoonlijke en smaakvolle viering maak. 

Willen jullie dat ik jullie geregistreerd partnerschap verzorg? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies. 

buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand mijn achtergrond

Mijn achtergrond

Mijn naam is Esther Aalberts-Kalma. Ik ben geboren en getogen op een op een akkerbouwbedrijf in de Noordoostpolder. ​

Vanaf kinds af aan heb ik altijd een passie gehad voor verhalen. Ik was dan ook gek op lezen, schrijven, maar helemaal op muziek 

Vandaar dat ik rond mijn 18e veel te vinden was in het uitgaansleven van Zwolle, maar ook in Amsterdam waar ik graag gingen dansen bij Club Roxy ging of bij Hotel Arena.

Hoe geweldig ik Amsterdam ook vond, besloot ik in 1996 voor mijn studie naar Leeuwarden te verhuizen. En dat is hele goede beslissing geweest. Want hier voelde ik me direct thuis. Of dit komt door mijn Friese roots laat zich raden, maar feit is wel dat ik ben gebleven.

Sinds 2010 heb ik Leeuwarden verruild voor Dronrijp, waar ik samen met mijn man en zoons (2011 en 2013) met veel plezier woon. 

buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand mijn werk

Mijn werk

Na mijn loopbaan in de werving en selectie en communicatie ben ik in 2014 gaan werken als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Hiervoor ben ik in april 2014 beëdigd door de Rechtbank Noord-Nederland en benoemd door de gemeente Waadhoeke. Ik ben als babs verbonden aan de gemeente Waadhoeke in Friesland maar voltrek daarnaast onder de naam Trouw met Liefde als zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker huwelijken op exclusieve locaties in het noorden en midden van Nederland.

De enthousiaste reacties van de bruidsparen die ik mocht trouwen en mijn passie voor het vak maken dat ik deze exclusieve beleving ook wil bieden aan stellen die een geregistreerd partnerschap aanvragen

Leuke dingen

Naast mijn gezin en werk ben ik een liefhebber van goede wijn, lekker eten, kunst- en antiek, cultuur, musea, literatuur, filmhuisfilms, muziek (Funk, Soul, R&B, Hiphop en Deep House, wandelen en hardlopen). Maar ook houd ik van humor en dan vooral van woordspelingen, droge humor en ironie. 

Mijn stem

Benieuwd hoe mijn stem klinkt? In onderstaande video stel ik me graag aan jullie voor als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor jullie geregistreerd partnerschap.

Geregistreerd partnerschap? Teken en vier het op locatie!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of plan een gratis advies!