justforyou

Geregistreerd partnerschap aangaan? Kies de ceremonie die perfect bij jullie past!

Bij GeregistreerdPartner.nl kiezen jullie zelf de locatie voor jullie geregistreerd partnerschap en de ceremonie die bij de viering van jullie liefde past. Voor de mooiste invulling van de ceremonie van jullie geregistreerd partnerschap hebben jullie de keuze uit de geregistreerd partnerschapspakketten Officially YoursPartners in Crime of It’s Official. Zodat jullie zeker weten dat jullie zullen genieten van een prachtige geregistreerd partnerschap ceremonie!

Willen jullie je geregistreerd partnerschap ceremonie exclusiefpersoonlijk en gastronomisch beleven? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies

Geregistreerd partnerschap ceremonie pakketten

Hoe ziet de viering van jullie geregistreerd partnerschap eruit?

Om 11.00 uur of om 15.00 uur worden jullie en jullie gasten welkom geheten op de locatie met koffie en thee terwijl buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand; Esther Aalberts alles in gereedheid brengt voor het officiële gedeelte. Ongeveer een half uur later nodigt ze jullie uit plaats te nemen voor de ceremonie voor jullie geregistreerd partnerschap. Tijdens de ceremonie voor jullie geregistreerd partnerschap mogen jullie uiteraard als jullie dat willen ook persoonlijke geloften uitspreken als jullie dat willen.

Na de ceremonie voor jullie geregistreerd partnerschap worden jullie getrakteerd op een goed glas champagne of een alcoholvrij alternatief om mee te toosten. Buitengewoon ambtenaar Esther Aalberts-Kalma laat jullie en jullie gezelschap dan graag de ruimte om de liefde te vieren terwijl zij er zorg voor draagt dat de getekende akte van partnerschapsregistratie direct naar de afdeling burgerzaken van de desbetreffende gemeente gebracht wordt.

Na de toost genieten jullie en jullie gassten van een meergangenlunch of -diner vergezeld van amuses, een bijpassend wijnarrangement en koffie en thee en friandises toe. 

geregistreerd partnerschap vieren met een geweldige ceremonie

Toplocaties voor jullie geregistreerd partnerschap:

Friesland

geregistreerd partnerschap vieren in Friesland

Groningen

Station Groningen

Geregistreerd partnerschap vieren veelgestelde vragen

Kunnen wij ons geregistreerd partnerschap bij een (partner) locatie laten voltrekken als wij niet in de buurt wonen?

Jazeker! In Nederland is het mogelijk om in een andere gemeente dan jullie wonen een geregistreerd partnerschap aan te gaan. De noordelijke provincies zijn hiervoor extra aantrekkelijk, want naast het feit dat er geen wachttijden zijn liggen de leges hier vaak een stuk lager waardoor een exclusieve beleving van jullie geregistreerd partnerschap heel aantrekkelijk wordt. Daarnaast zijn er geweldige mogelijkheden om er eventueel samen met jullie dierbaren een lang weekend van te maken. Voor tips helpt GeregegistreerdPartners.nl jullie graag op weg. 

Hoe lang duurt de ceremonie voor een geregistreerd partnerschap?

De duur van de ceremonie van een geregistreerd partnerschap hangt af van de locatie. Indien jullie kiezen voor een kosteloos geregistreerd partnerschap duurt de ceremonie maximaal 10 minuten. Indien jullie je geregistreerd partnerschap op locatie vieren en kiezen voor een persoonlijke ceremonie duurt deze ongeveer 40 minuten.

Kun je na geregistreerd partnerschap trouwen?

Jazeker. Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand Esther Aalberts-Kalma weet als geen ander hoe belangrijk het is hier om hier rekening mee te houden, zodat het verschil in beleving van het geregistreerd partnerschap en het huwelijk niet verloren gaat. Als jullie in de toekomst gaan trouwen kan Esther opnieuw zorgen dat jullie intens van dit moment zullen genieten met een prachtige persoonlijke trouwceremonie. Het grote voordeel hiervan is dat Esther jullie al kent, wat de trouwceremonie alleen maar ten goede zal komen.

Hoe lang voor onze gewenste datum moeten wij contact opnemen met GeregistreerdPartners.nl?
Dit is afhankelijk van de gemeente waar jullie het partnerschap aangaan. Om relaxed naar jullie partnerschapsregistratie toe te leven verdient het de aanbeveling om zo spoedig mogelijk maar minimaal 6 weken voor de gewenste datum contact te zoeken met GeregistreerdPartners.nl.  

Hoeveel gasten kunnen wij maximaal uitnodigen?
Het maximum van het aantal genodigden is afhankelijk van de mogelijkheden van de locatie. Het maximale aantal gasten staat per partnerlocatie vermeld. 

Kan ik het aantal gasten waarvoor wij een offerte aanvragen, later nog wijzigen?
Ja, dat kan. Tot maximaal 7 dagen voor de datum van jullie geregistreerd partnerschap kunnen jullie het aantal personen van jullie gezelschap wijzigen, waarna dit bedrag direct wordt verrekend. 

Hoe lang duurt de viering van ons geregistreerd partnerschap op locatie in totaal?
Houd in totaal rekening met 3,5 uur, waarvan de plechtigheid ongeveer 40 minuten duurt. 

Wat is het minimale aantal personen om een offerte aan te vragen bij GeregistreerdPartners.nl?
​Het minimale aantal is 4, waaronder 2 getuigen en natuurlijk de 2 partners die het geregistreerd partnerschap aangaan.

Het aanbod van GeregistreerdPartners.nl spreekt ons heel erg aan. Is het ook mogelijk om zelf een locatie te kiezen en dat GeregistreerdPartners.nl alleen de plechtigheid op locatie verzorgt?
Ja, dit is mogelijk. Het is raadzaam om dan eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het geregistreerd partnerschapspakket dat jullie wensen voordat jullie afspraken gaan maken met de locatie. Op deze manier weten jullie zeker dat het mogelijk is om jullie partnerschapsregistratie op de gewenste locatie te laten voltrekken. 

Is een geregistreerd partnerschap tijdens corona mogelijk? Ja, dit is mogelijk als de restaurants geopend zijn en het is toegestaan om als groep van 4 personen, die niet behoren tot hetzelfde huishouden, plaats te nemen aan een tafel. Lees hier meer over een geregistreerd partnerschap aangaan tijdens corona. 


Geregistreerd partnerschap vieren?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies.