Ceremonie geregistreerd partnerschap

Geregistreerd partnerschap ceremonie

Geregistreerd partnerschap aangaan? Kies de ceremonie die perfect bij jullie past!

Bij GeregistreerdPartner.nl kiezen jullie zelf de locatie voor jullie geregistreerd partnerschap en de ceremonie die bij de viering van jullie liefde past.

Voor de mooiste invulling van de ceremonie van jullie geregistreerd partnerschap hebben jullie de keuze uit de geregistreerd partnerschapspakketten Officially YoursPartners in Crime of It’s Official. Zodat jullie zeker weten dat jullie zullen genieten van een prachtige geregistreerd partnerschap ceremonie!

Willen jullie je geregistreerd partnerschap ceremonie exclusiefpersoonlijk en gastronomisch beleven? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies. 

Geregistreerd partnerschap ceremonie pakketten

Ceremonie geregistreerd partnerschap Officially Yours

Officially Yours
(alleen jullie verhalen)

Bij het pakket Officialy Yours krijgen jullie
een persoonlijke geregistreerd partnerschap ceremonie op locatie die helemaal op jullie wensen is afgestemd.

Tijdens de ceremonie staan wie jullie zijnjullie liefdesverhaal en de band met jullie getuigen centraal. Ter voorbereiding van jullie geregistreerd partnerschap hebben we een voorbereidend gesprek van ongeveer 2,5 uur.

Jullie mogen kiezen of jullie dit gesprek online (Skype) of in in levende lijve in Leeuwarden (Hotel van der Valk Leeuwarden of Restaurant Wannee) willen laten plaatsvinden.

ceremonie geregistreerd partnerschap Partners in Crime

Partners in Crime
(360° plechtigheid)

Als jullie kiezen voor de geregistreerd partnerschap ceremonie Partners in Crime heb ik niet alleen contact met jullie maar ook met 2 dierbaren die jullie zelf kiezen.

Ik stel hen vragen over jullie als persoon en jullie liefde. Op deze manier krijgen jullie een 360° ceremonie waarin ik naast jullie liefdesverhaal, de band met jullie getuigen ook mooie woorden, ontroerende herinneringen 
en grappige momenten ​van deze 2 dierbaren laat terugkomen.

Ook bij Partners in Crime hebben jullie de keuze of jullie online (Skype) of in levende lijve met mij in Leeuwarden willen afspreken voor het voorgesprek. 

geregistreerd partnerschap ceremonie It's Official

It’s Official
(360° ceremonie + boekje)

Bij It’s Official kiezen jullie voor een geregistreerd partnerschap op locatie omlijst met een 360° graden ceremonie geregistreerd partnerschap met inbreng van 2 dierbaren.

Alle mooie woorden die gesproken worden over jullie en de band die jullie hebben met jullie getuigen ontvangen jullie na afloop van de plechtigheid als aandenken in een boekje. In dit boekje staat niet alleen de toespraak, maar ook alle verhalen die jullie dierbaren aan mij hebben toevertrouwd.

Ook bij It’s Official hebben jullie de keuze of jullie online of in levende lijve met mij bij Hotel van der Valk Leeuwarden of Restaurant Wannee in Leeuwarden willen afspreken. 

Hoe gaat ceremonie geregistreerd partnerschap vieren?

Om 11.00 uur worden jullie en jullie gasten welkom geheten op de locatie met koffie en thee terwijl buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand; Esther Aalberts alles in gereedheid brengt voor het officiële gedeelte. Ongeveer een half uur later nodigt ze jullie uit plaats te nemen voor de ceremonie voor jullie geregistreerd partnerschap. Tijdens de ceremonie voor jullie geregistreerd partnerschap mogen jullie uiteraard als jullie dat willen ook persoonlijke geloften uitspreken als jullie dat willen.

Na de ceremonie voor jullie geregistreerd partnerschap kunnen jullie toosten met een goed glas champagne of een alcoholvrij alternatief. Buitengewoon ambtenaar Esther Aalberts-Kalma laat jullie en jullie gezelschap dan graag de ruimte om de liefde te vieren terwijl zij er zorg voor draagt dat de getekende akte van partnerschapsregistratie direct naar de afdeling burgerzaken van de desbetreffende gemeente gebracht wordt.

Na de toost kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch vergezeld van amuses, een bijpassend wijnarrangement en koffie en thee en friandises toe. 

geregistreerd partnerschap vieren met een geweldige ceremonie

Toplocaties voor jullie geregistreerd partnerschap:

Geregistreerd partnerschap vieren veelgestelde vragen

Kunnen wij ons geregistreerd partnerschap bij een (partner) locatie laten voltrekken als wij niet in de buurt wonen?

Jazeker! In Nederland is het mogelijk om in een andere gemeente dan jullie wonen een geregistreerd partnerschap aan te gaan. De noordelijke provincies zijn hiervoor extra aantrekkelijk, want naast het feit dat er geen wachttijden zijn liggen de leges hier vaak een stuk lager waardoor een exclusieve beleving van jullie geregistreerd partnerschap heel aantrekkelijk wordt. Daarnaast zijn er geweldige mogelijkheden om er eventueel samen met jullie dierbaren een lang weekend van te maken. Voor tips helpt GeregegistreerdPartners.nl jullie graag op weg. 

Hoe lang duurt een geregistreerd partnerschap ceremonie?

De duur van de ceremonie van een geregistreerd partnerschap hangt af van de locatie. Indien jullie kiezen voor een kosteloos geregistreerd partnerschap duurt de ceremonie maximaal 10 minuten. Indien jullie je geregistreerd partnerschap op locatie vieren en kiezen voor een persoonlijke ceremonie duurt deze ongeveer 40 minuten.

Kun je na geregistreerd partnerschap trouwen?

Jazeker. Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand Esther Aalberts-Kalma weet als geen ander hoe belangrijk het is hier om hier rekening mee te houden, zodat het verschil in beleving van het geregistreerd partnerschap en het huwelijk niet verloren gaat. Als jullie in de toekomst gaan trouwen kan Esther opnieuw zorgen dat jullie intens van dit moment zullen genieten met een prachtige persoonlijke trouwceremonie. Het grote voordeel hiervan is dat Esther jullie al kent, wat de trouwceremonie alleen maar ten goede zal komen.

Hoe lang voor onze gewenste datum moeten wij contact opnemen met GeregistreerdPartners.nl?

Dit is afhankelijk van de gemeente waar jullie het partnerschap aangaan. Om relaxed naar jullie partnerschapsregistratie toe te leven verdient het de aanbeveling om zo spoedig mogelijk maar minimaal 6 weken voor de gewenste datum contact te zoeken met GeregistreerdPartners.nl.  

Hoeveel gasten kunnen wij maximaal uitnodigen?

Het maximum van het aantal genodigden is afhankelijk van de mogelijkheden van de locatie. Het maximale aantal gasten staat per partnerlocatie vermeld.