friesland vorken 1

Beleef jullie geregistreerd partnerschap in Friesland!

In 2018 verkoos Lonely Planet de provincie Friesland tot nummer drie van de tien ‘Best in Europe’ bestemmingen. Loney Planet noemt Friesland zelfs een echte verborgen parel. Wat het helemaal bijzonder maakt is dat een Nederlandse bestemming nog nooit zo hoog eindigde op deze befaamde lijst. Met zo’n predikaat kan het natuurlijk niet anders dan dat het een geweldige provincie is om jullie geregistreerd partnerschap aan te gaan en te vieren. ​

Willen jullie je geregistreerd in Friesland beleven? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies

Geregistreerd partnerschap in Friesland?
De voordelen op een rij:

Relatief lage leges (gemeentelijke kosten)

Grote beschikbaarheid in data

Culinaire pareltjes

Bijzondere locaties 

Fijne mogelijkheden tot
overnachten 

Gastvrije mentaliteit ​


Toplocaties voor jullie geregistreerd partnerschap in Friesland:

Harlingen

t’ Havenmantsje

geregistreerd partnerschap bij t Havenmantsje interieur

Drachten

Restaurant Fidèle

geregistreerd partnerschap drachten bij restaurant fidéle

Joure

Zuiver

Gergistreerd partnerschap bij Zuiver Joure interieur

Staat jullie ideale geregistreerd partnerschap locatie in Friesland er niet tussen?

Geen probleem. Bij GeregistreerdPartners.nl hebben jullie ook de mogelijkheid om zelf een locatie te kiezen voor jullie geregistreerd partnerschap in Friesland.

Hebben jullie een locatie op het oog? Het is altijd slim om eerst bij GeregistreerdPartners.nl een vrijblijvende offerte aan te vragen voordat jullie afspraken gaan maken met de locatie. Zo weten jullie op voorhand zeker dat wettelijk mogelijk is om daar jullie geregistreerd partnerschap te voltrekken. 

Willen jullie weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan met meer informatie.


Geregistreerd partnerschap in de provincie Friesland

Geregistreerd partnerschap in de provincie Friesland

Dit zijn de gemeenten in Friesland waar jullie je geregistreerd partnerschap op locatie kunnen laten voltrekken:

Achtkarspelen, Ameland, Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Waadhoeke*, De Friese Meren, Harlingen, Heerenveen, Kollumerland en Nieuwkruisland, Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Ooststellingwerf, Opsterland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Súdwest-Fryslân, Terschelling, Tytsjerksteradiel, Vlieland en Weststellingwerf.

Waadhoeke
In de gemeente Waadhoeke werk ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs / trouwambtenaar / partnerschapsambtenaar). Als jullie in deze gemeente jullie geregistreerd partnerschap op locatie door mij willen laten voltrekken kunnen jullie je voorkeur tijdens de melding van jullie geregistreerd partnerschap aangeven. Uiteindelijk zal de gemeente Waadhoeke bepalen welke buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand  het geregistreerd partnerschap mag voltrekken. In de leges die jullie aan de gemeente betalen zit ook mijn honorering. De voorkeur voor de buiten en het contact gaan in deze situatie via de gemeente Waadhoeke. Uiteraard gelden dan ook de regels en richtlijnen aangaande geregistreerd partnerschappen opgesteld door de gemeente Waadhoeke.