rsz official boek 2 orig

Geregistreerd partnerschap ceremonie It’s Official

​Willen jullie weten wat de kosten zullen zijn voor een It’s Official plechtigheid voor jullie geregistreerd partnerschap en of jullie datum beschikbaar is?

Ik neem binnen een werkdag via WhatsApp contact met jullie op. Bij beschikbaarheid volgt de vrijblijvende prijsopgave met aanvullende informatie binnen twee werkdagen per e-mail. Voor de locatie hebben jullie de keuze uit een partnerlocatie met daarbij een all-in lunch of diner arrangement of kunnen jullie zelf een arrangement afspreken met een zelfgekozen locatie

It’s Official in het kort

Bij It’s Official verzorg ik een persoonlijke plechtigheid op locatie van maximaal 45 minuten die helemaal op jullie wensen is afgestemd. Bij It’s Official kiezen jullie voor een geregistreerd partnerschap op locatie omlijst met een 360° graden plechtigheid met inbreng van 2 dierbaren. Alle mooie woorden die gesproken worden over jullie en de band die jullie hebben met jullie getuigen ontvangen jullie na afloop van de plechtigheid als aandenken in een partnerschapsboekje. In dit boekje staat niet alleen de toespraak, maar ook alle verhalen die jullie dierbaren aan mij hebben toevertrouwd. Ook bij It’s Official hebben jullie de keuze of jullie online of in levende lijve met mij bij Restaurant Wannee in Leeuwarden willen afspreken. 

geregistreerd partnerschap ceremonie it's official