Cadeau bij geregistreerd partnerschap? Vind hier leuke & originele ideeën voor een geregistreerd partnerschap!

cadeau geregistreerd partnerschap origineel

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een geregistreerd partnerschap omdat jij en je partner, je vrienden of ouders gaan tekenen voor de liefde? Het vinden van het perfecte cadeau voor een geregistreerd partnerschap is vaak niet eenvoudig. Want wat is nu een leuk cadeau voor geregistreerd partnerschap? 

Achtergrond voor het kiezen van een passend geregistreerd partnerschap cadeau

Ook wil je bij een geregistreerd partnerschap niet aankomen met een of ander zoetsappig cadeau wat bedoeld is voor een huwelijk. De aanvraag voor een geregistreerd partnerschap is heel bewust gedaan. In tegenstelling tot een huwelijk komt een geregistreerd partnerschap niet tot stand door elkaar het jawoord te geven, maar door de akte van partnerschapsregistratie te tekenen. Een cadeau waarin het tekenen voor de liefde centraal staat is dus altijd een goed idee!

Wat zijn de belangrijkste redenen waarom geliefden kiezen voor een geregistreerd partnerschap.

Het aangaan van een geregistreerd partnerschap wordt vaak gezien als een tussenstap na het samenwonen en voor het huwelijk. De belangrijkste redenen om te kiezen voor het geregistreerd partnerschap zijn:

  1. Nu geen tijd/geld voor een bruiloft
  2. Alles goed willen regelen voor de koop van een huis of de komst van een kind
  3. Feestelijke bezegeling van de liefde in coronatijd omdat een geregistreerd partnerschap vaak kleiner en intiemer wordt gevierd. 

Met de achtergrond van het aanvragen van een geregistreerd partnerschap in gedachten wordt het vinden van het juiste cadeau alweer een stuk makkelijker. 

In de post geef ik je inspiratie om een origineel cadeau voor een geregistreerd partnerschap te vinden voor je partner, ouders of vrienden. Ook geef ik antwoord op de veelgestelde vraag hoeveel geld geef je cadeau bij een geregistreerd partnerschap? Of wat geef je cadeau bij 1 jaar geregistreerd partnerschap

Deze leuke ideeën en items helpen jullie daarbij op weg. Niet alleen zijn deze ideeën en items hip, maar ook, maar ook nog eens handig! Inspiratie genoeg om met een leuk cadeau voor een geregistreerd partnerschap voor de dag te komen en antwoord te vinden op de vraag welk cadeau geef ik bij geregistreerd partnerschap?

Origineel cadeau voor je geliefde bij een geregistreerd partnerschap

Als jullie een geregistreerd partnerschap aangaan is het natuurlijk maar wat leuk om elkaar een passend en origineel cadeau te geven. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor hem of voor haar er zijn genoeg leuke ideeën om uit te kiezen. Het is natuurlijk het leukste als je geliefde iets heel origineels en persoonlijks kunt geven wat je ook op de dag van jullie geregistreerd partnerschap kunt dragen of tijdens de ceremonie kunt gebruiken.

Geregistreerd partnerschap cadeau man

Geregistreerd partnerschap stropdas

Geregistreerd partnerschap kleding Stropdas
Stropdas met jullie datum

Wat te denken van deze gepersonaliseerde stropdas? Deze is zo subtiel is dat je hem ook na de dag van jullie geregistreerd partnerschap kunt dragen en een blijvend aandenken is. De zwarte stropdas is voorzien van een wit patroon met stralende harten die symbool staan voor jullie liefde en een pen met handtekening omdat jullie geregistreerd partnerschap tot stand komt door jullie liefde voor de wet te onderschrijven. De achterkant van de stropdas kunnen jullie personaliseren met jullie namen en de dag dat jullie een geregistreerd partnerschap aangaan.

Geregistreerd partnerschap cadeau sierraad verzilverde dasspeld
Verzilverde dasspeld

Symbolisch kado liefde

Op zoek naar een symbolisch kado liefde? Mooi en praktisch tegelijk is dit stoere horloge. Zwart, robuust en helemaal van nu. Dit geregistreerd partnerschap cadeau voor hem is vast en zeker een schot in de roos! Tip: enthousiast? Bestel hem op tijd want er zit een levertijd op.

Horloge i.p.v. geregistreerd partnerschap ring
Stoer geregistreerd partnerschap horloge

Geregistreerd partnerschap cadeau vrouw

Geregistreerd partnerschap horloge voor haar

horloge i p v geregistreerd partnerschap ring re278ba4cf96d480c947ac55ffbb0618d zd5o5 1024
Elegant en tijdloos horloge geregistreerd partnerschap

Geregistreerd partnerschap horloge i.p.v. ring

Ook heel mooie en origineel is het om haar een geregistreerd partnerschap horloge te geven in plaats van een ring. Dit persoonlijke horloge is perfect om jullie geregistreerd partnerschap te bezegelen! Zeker als jullie later nog willen trouwen zijn geregistreerd partnerschap ringen wellicht een minder geschikt symbool om jullie liefde te bekrachtigen. Het uitwisselen van dit stijlvolle horloge is naast een prachtig aandenken dat je elke dag kunt dragen ook een symbool dat jullie liefde de tand des tijds doorstaat. De vraag bij een geregistreerd partnerschap wel of geen ring komt hiermee te vervallen en geeft ruimte om elkaar op een later moment of bij een huwelijk elkaar een ring te geven. Dit geregistreerd partnerschap cadeau om elkaar te geven is voorzien van een pen met handtekening om jullie geregistreerd partnerschap te symboliseren, een stralend hart voor jullie liefde en daarnaast kun je de naam van je geliefde en de datum van jullie geregistreerd partnerschap erop vermelden.

Geregistreerd partnerschap sneakers voor haar

Geregistreerd partnerschap sneakers bedrukken
Geregistreerd partnerschap sneakers

Draagbaar en leuk zijn deze geregistreerd partnerschap sneakers voor haar! Deze witte sneakers kun je bedrukken met de datum van jullie geregistreerd partnerschap. De witte sneakers hebben heel subtiel een pen met handtekening in het zwart als patroon en op de achterkant van de schoenen kun je de naam van je Partner in Crime zetten, de datum van jullie geregistreerd partnerschap of iets anders naar keuze. Kortom deze witte sneakers zijn dé comfortabele geregistreerd partnerschap schoenen die je ook na deze bijzondere dag kunt dragen!

Handige en praktische geregistreerd partnerschap cadeaus voor partners

Geregistreerd partnerschap cadeaus

Helaas zijn we nog niet van corona af, maar is het dragen van een mondkapje op dit moment gelukkig niet verplicht. Als je ze dan toch moet/wilt dragen kun je er maar beter voor zorgen dat ze stylish en feestelijk zijn! Dit geregistreerd mondkapje heeft de tekst ‘ Partners in Crime’.

Geregistreerd partnerschap mondkapje "Partners in Crime"
Geregistreerd partnerschap mondkapje “Partners in Crime”

Geregistreerd partnerschap outfit

Super leuk om voor en na de geregistreerd partnerschap ceremonie te dragen! Het grote voordeel van dit gepersonaliseerd cadeau geregistreerd partnerschap is dat het niet zwaar of groot is waardoor het het goed als brievenbus cadeau bij de nieuwbaken geregistreerd partners kan worden bezorgd. Deze geregistreerd partnerschap outfits voor dames en heren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

geregistreerd partnerschap outfit hoodie rc572f6ca9f4443b392fa72f2651deb67 jg51v 1024
Geregistreerd partnerschap outfit dames
hoodie gepersonaliseerd
Geregistreerd partnerschap outfit dames
geregistreerd partnerschap outfit hoodie r0768a30b361a4d259731af8c73725380 jg5af 1024
geregistreerd partnerschap man
Geregistreerd partnerschap kleding man

Geregistreerd partnerschap aangaan? Dan zijn jullie Partners in Crime forever! Deze leuke, zwart schrijvende pennen zijn voorzien van het opschrift ‘Partners in Crime Forever. Deze pennen zijn een origineel cadeau om je geliefde te vragen om een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Ze worden per 2 stuks verkocht. Omdat de pennen met zwarte inkt schrijven, voldoen ze aan het wettelijke voorschrift In Nederland om de akte van partnerschapsregistratie mee te ondertekenen bij het aangaan van een geregistreerd partnerschap. Jullie kunnen ze dus gebruiken tijdens de ceremonie en daarna als aandenken aan deze speciale dag. Een fijn idee om in deze coronatijd te tekenen met je eigen pen! De pennen van Teken voor de Liefde voldoen aan de voorschriften zoals gesteld in de ‘Regeling papier, andere gegevensdragers en middelen voor de opmaak van de akten van de burgerlijke stand 1994’.

Partners in Crime zwarte inkt pen geregistreerd partnerschap
Partners in Crime zwarte inkt pen geregistreerd partnerschap

Geregistreerd partnerschap cadeaus in letters

‘Wie schrijft die blijft,’ zeiden de Romeinen al. Daarom is het natuurlijk super om mooie woorden te verzamelen op de dag dat jullie getekend hebben voor de liefde. Een heel leuk idee is om persoonlijke geloften naar elkaar uit te spreken als jullie een geregistreerd partnerschap aangaan. De geloften kun je opschrijven in dit leuke geregistreerd partnerschap gelofte boekje.

Gelofte boekje geregistreerd partnerschap
Gelofte boekje
gelofte boekje geregistreerd partnerschap pocket moleskine notitieboekje r017b8c2f4666429aac507795e3f3d643 zlztf 1024

gelofte boekje geregistreerd partnerschap pocket moleskine notitieboekje
gelofte boekje geregistreerd partnerschap pocket pocket moleskine notitieboekje ra87a979bfe4c476c99449324d05ff3f1 zlztf 1024
Liefde & Jij gelofte boekje
tekstbord geregistreerd partnerschap houten kist print r885edab4fa914712b5ebd91fca594817 03dg2 1024
Tekstbord geregistreerd partnerschap

Cadeau vriend geregistreerd partnerschap

Gerpersonaliseerde poef

Als je vrienden een geregistreerd partnerschap aangaan dan is deze poef wellicht een leuk cadeau idee. Deze prachtige katoenen poef in de VT Wonen trendkleur blauw is een geweldig aandenken aan een geregistreerd partnerschap! Dit originele cadeau kan ook het perfecte antwoord zijn op de vraag: Wat geef je als ouders bij geregistreerd partnerschap? De stof van deze poef is gemaakt van katoen en gedecoreerd met stralende harten en pennen met handtekeningen. De bovenkant van de poef kan gepersonaliseerd worden met de namen van de geregistreerd partners en de datum dat ze het geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Kortom, deze prachtige poef is een aanwinst voor ieder interieur en de ideale kadotip voor in huis bij een geregistreerd partnerschap!

Geregistreerd partnerschap cadeau poef
Geregistreerd partnerschap poef

Uniek kussen voor geliefden

Dit cadeau voor een geregistreerd partnerschap past heel erg goed bij stellen die een huis kopen en mede hiervoor een geregistreerd partnerschap aangaan. Dit geregistreerd partnerschap kussen is een hip cadeau voor een geregistreerd partnerschap! Het kussen is voorzien van een stijlvolle geregistreerd partnerschap print. Op de achterkant van het kussen kunnen de namen van de geregistreerd partners worden gezet met daarbij de datum van het geregistreerd partnerschap.

Cadeau geregistreerd partnerschap huis kopen kussen
Cadeau geregistreerd partnerschap kussen met geregistreerd partnerschap datum

Deurmat op maat

Ook superleuk is het om een gepersonaliseerde deurmat voor een geregistreerd partnerschap cadeau te geven. Niet alleen is een persoonlijke droogloopmat heel erg origineel, maar ook nog eens heel erg praktisch! Je kunt er de naam van de partners op kwijt, de datum van het geregistreerd partnerschap en bijvoorbeeld de tekst ‘getekend voor de liefde’ of iets anders wat passend is.

Getekende voor de liefde deurmat
geregistreerd partnerschap cadeau
Friese deurmat


Ook heel leuk is deze deurmat voor geregistreerd partners die een link met Friesland hebben en Friese cadeaus kunnen waarderen! Kortom een leuk en symbolisch cadeau voor een nieuw huis in Fryslân of om utens!

Friese deurmat Ah Goeie met Friesland provincie
Ah goeie! Friesland deurmat

Geregistreerd partnerschap cadeau ouders

Baby op komst romper

Deze romper is een leuk cadeautje om zwangere ouders te geven voordat zij het geregistreerd partnerschap aangaan. Kortom een ideaal geregistreerd partnerschap cadeau idee voor een geregistreerd partnerschap zwangerschap! Deze romper is voorzien van de tekst ‘Partners in Crime’ en kan worden voorzien van de datum van het geregistreerd partnerschap. Op de achterkant van het rompertje staat ‘Made with love’.

geregistreerd partnerschap baby op komst romper
Baby op komst romper geregistreerd partnerschap cadeau
Geregistreerd partnerschap baby op komst t-shirt
Geregistreerd partnerschap baby op komst t-shirt

Hoeveel geld geef je cadeau bij een een geregistreerd partnerschap?

Geef je toch liever geld dan een cadeau bij een geregistreerd partnerschap? Dan kun je uitgaan van de volgende bedragen:

  • Familie en vrienden waar je erg close mee bent geef je bij een geregistreerd partnerschap een bedrag tussen de € 50,- en € 150,-
  • Voor familie en vrienden waarbij de band net iets minder hecht is, kun je uitgaan van een een bedrag tussen de € 30,- en € 60,-
  • Bij collega’s of kennissen is een geldbedrag van € 20,- tot € 40,- op zijn plaats

Geregistreerd partnerschap cadeau idee

Klein cadeau geregistreerd partnerschap

Er zijn natuurlijk ook kleine cadeau’s voor een geregistreerd partnerschap die erg leuk zijn. Hieronder een selectie van kleine cadeaus voor een geregistreerd partnerschap onder de € 25,-.

Leuk zijn bijvoorbeeld sushi eten voor twee, een bijdrage voor een diner voor twee, een memorek voor alle foto’s en kaartjes, een wijnsaver, een uitgebreide lunch voor twee of een heerlijke kruidenset voor het maken van je eigen gin tonics!

N.B. de items in deze post bevatten affiliate links.