zwartbestek

Teken & geniet!

Partners in Groningen

Geregistreerd partnerschap Groningen

Willen jullie een geregistreerd partnerschap aangaan in culinair Groningen; de metropool van het Noorden? Van harte gefeliciteerd! De gelijknamige stad in de provincie Groningen heeft alles om het begin van jullie leven als geregistreerd partners in Groningen op een geweldige manier te vieren!

Gemeente Groningen geregistreerd partnerschap

Als jullie een geregistreerd partnerschap gemeente Groningen aanvragen kunnen jullie de melding doen bij Burgerzaken Groningen via de website van de gemeente Groningen om vervolgens een datum en tijd af te stemmen voor jullie geregistreerd partnerschap in een spreekkamer aan de Kreupelstraat of andere locatie.

Maar wisten jullie dat jullie je de akte van jullie geregistreerd partnerschap ook kunnen tekenen bij een toprestaurant? Jullie vieren jullie geregistreerd partnerschap Groningen dan niet bij de gemeente maar op locatie.

Geregistreerd partnerschap feest Groningen vieren

Het grote voordeel om op deze manier jullie geregistreerd partnerschap feest in Groningen te beginnen is dat jullie je liefde echt feestelijk en persoonlijk kunnen vieren.

Samen met jullie dierbaren worden jullie gastvrij in het restaurant ontvangen, genieten jullie van een persoonlijke ceremonie om direct hierna te kunnen toosten op jullie liefde en aansluitend te genieten van een heerlijke lunch of diner om jullie geregistreerd partnerschap kleinintiem en culinair te vieren

De voordelen van het vieren van jullie geregistreerd partnerschap in Groningen op een rij!


geregistreerd partnerschap vieren Groningen  programma

Programma geregistreerd partnerschap Groningen

Om 11.00 uur of om 15.00 uur worden jullie en jullie gasten welkom geheten bij een fine dining locatie met koffie of thee terwijl buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke standEsther Aalberts alles in gereedheid brengt voor het officiële gedeelte.

Ongeveer een half uur later nodigt ze jullie uit plaats te nemen voor de plechtigheid. Na de plechtigheid van jullie geregistreerd partnerschap staat de champagne klaar om te toosten op jullie liefde. Daarna laat Esther jullie en jullie gezelschap graag de ruimte om de liefde te vieren terwijl zij er zorg voor draagt dat de getekende akte van partnerschapsregistratie direct naar de afdeling burgerzaken van de gemeente wordt gebracht. Na de toost genieten jullie en jullie gassten van een meergangenlunch of -diner vergezeld van amuses, een bijpassend wijnarrangement en koffie en thee en friandises toe. ​

geregistreerd partnerschap Groningen  locaties

Locaties geregistreerd partnerschap vieren

Om het aangaan van jullie geregistreerd partnerschap en de viering daarvan tot een topbeleving te maken werkt GeregistreerdPartners.nl samen met een aantal exclusieve locaties in het Noorden, zoals ’t Havenmantsje in HarlingenZuiver in JoureFidèle in Drachten of Restaurant de Molenaar in Onderdendam.

Het grote voordeel van het kiezen van een partnerlocatie is dat jullie op voorhand zeker weten dat jullie je geregistreerd partnerschap hier kunnen laten voltrekken en dat deze restaurants een geweldige culinaire ervaring bieden en jullie alles vooraf in een keer kunnen regelen zodat jullie op de dag van jullie partnerschapsregistratie samen met jullie dierbaren alleen maar hoeven te genieten.

​Ook als jullie in Groningen of in een andere plaats in de gemeente Groningen wonen is het mogelijk om op een van deze partnerlocaties jullie geregistreerd partnerschap aan te gaan en te vieren. 

Partnerlocaties geregistreerd partnerschap

Leuke locatie ideeën om jullie geregistreerd partnerschap in Groningen te vieren?

Willen jullie toch liever jullie geregistreerd partnerschap in de stad aangaan en vieren? Ter inspiratie hierbij een selectie van toprestaurants in Groningen!

Hoe gaat het vieren van jullie geregistreerd partnerschap in Groningen in zijn werk?


Hebben jullie een toprestaurant voor jullie geregistreerd partnerschap in Groningen op het oog?

Het is altijd slim om eerst bij GeregistreerdPartners.nl een vrijblijvende offerte aan te vragen voordat jullie afspraken gaan maken met de locatie. Zo weten jullie op voorhand zeker dat wettelijk mogelijk is om daar jullie geregistreerd partnerschap te voltrekken. 

Willen jullie weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een gratis advies.


geregistreerd partnerschap groningen kosten

Geregistreerd partnerschap Groningen kosten

Deze heerlijke & veilige viering van de liefde is in coronatijd is weer mogelijk. 

De kosten om samen met jullie 2 getuigen in een toprestaurant de akte te tekenen, te genieten van een persoonlijke ceremonie en culinair te genieten bedragen € 1391,- op basis van 4 personen, exclusief leges en reiskosten. 

Willen jullie samen met jullie dierbaren jullie geregistreerd partnerschap exclusiefpersoonlijk en culinair beleven?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies zodat jullie precies weten wat de kosten van jullie geregistreerd partnerschap zullen zijn.

In de offerte zijn ook de leges opgenomen die de gemeente in rekening brengt voor het voltrekken van jullie geregistreerd partnerschap op locatie. ​