zwartbestek

Teken & geniet!

Partners in Zwolle

Geregistreerd partnerschap Zwolle

Willen jullie een geregistreerd partnerschap aangaan in Zwolle? Gefeliciteerd!

Gemeente Zwolle burgerzaken

Hiervoor kunnen jullie terecht bij de Publieksbalie van de gemeente Zwolle, maar wisten jullie dat jullie je de akte van jullie geregistreerd partnerschap ook kunnen tekenen bij een toprestaurant?

Geregistreerd partnerschap feest​ Zwolle

Het grote voordeel hiervan is dat jullie dan samen met jullie dierbaren direct na de persoonlijke ceremonie kunnen toosten op jullie liefde en aansluitend kunnen genieten van een heerlijke lunch of diner om jullie geregistreerd partnerschap kleinintiem en culinair te vieren

De voordelen van het vieren van jullie geregistreerd partnerschap in Zwolle op een rij!

vrijdagenzaterdag 1

Vrijdag

Vrijdag

Geregistreerd partnerschap aangaan ook mogelijk op vrijdag

Vrijdag

geregegistreerd partnerschap op korte termijn

Korte termijn

Korte termijn

Geregistreerd partnerschap aanvragen en vieren op korte termijn

Korte termijn

hip restaurant met velours stoelen

Leuke locatie

Leuke locatie

Jullie geregistreerd partnerschap aangaan en beleven op een leuke locatie

Leuke locatie

kus

Prachtige ceremonie

Prachtige ceremonie

Een prachtige ceremonie geregistreerd partnerschap die jullie partnerschapsregistratie omlijst.

Prachtige ceremonie

coupes toosten restaurant

Culinaire viering

Culinaire viering

Culinaire viering van jullie geregistreerd partnerschap

Culinaire viering

Programma geregistreerd partnerschap Zwolle

Om 11.00 uur of om 15.00 uur worden jullie en jullie gasten welkom geheten bij een fine dining locatie met koffie of thee terwijl buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand; Esther Aalberts alles in gereedheid brengt voor het officiële gedeelte.

Ongeveer een half uur later nodigt ze jullie uit plaats te nemen voor de plechtigheid. Na de plechtigheid van jullie geregistreerd partnerschap staat de champagne klaar om te toosten op jullie liefde. Daarna laat Esther jullie en jullie gezelschap graag de ruimte om de liefde te vieren terwijl zij er zorg voor draagt dat de getekende akte van partnerschapsregistratie direct naar de afdeling burgerzaken van de gemeente wordt gebracht. Na de toost genieten jullie en jullie gassten van een meergangenlunch of -diner vergezeld van amuses, een bijpassend wijnarrangement en koffie en thee en friandises toe. ​

Locaties geregistreerd partnerschap Zwolle vieren

Om het aangaan van jullie geregistreerd partnerschap en de viering daarvan tot een topbeleving te maken werkt GeregistreerdPartners.nl samen met een aantal exclusieve locaties in het Noorden, zoals ’t Havenmantsje in HarlingenZuiver in JoureFidèle in Drachten of Restaurant de Molenaar in Onderdendam.

Het grote voordeel van het kiezen van een partnerlocatie is dat jullie op voorhand zeker weten dat jullie je geregistreerd partnerschap hier kunnen laten voltrekken en dat deze restaurants een geweldige culinaire ervaring bieden en jullie alles vooraf in een keer kunnen regelen zodat jullie op de dag van jullie partnerschapsregistratie samen met jullie dierbaren alleen maar hoeven te genieten.

Ook als jullie in Zwolle of in een andere plaats in de gemeente Zwolle wonen is het mogelijk om op een van deze partnerlocaties jullie geregistreerd partnerschap aan te gaan en te vieren. 

Leuke locatie ideeën om jullie geregistreerd partnerschap in Zwolle te vieren?

Op zoek naar een mooie locatie om jullie geregistreerd partnerschap in Zwolle te vieren? Ter inspiratie hierbij een selectie van toprestaurants!

geregistreerd partnerschap zwolle

Hoe gaat het vieren van jullie geregistreerd partnerschap Zwolle in zijn werk?


Hebben jullie een toprestaurant voor jullie geregistreerd partnerschap in de gemeente Zwolle op het oog?

Het is altijd slim om eerst bij GeregistreerdPartners.nl een vrijblijvende offerte aan te vragen voordat jullie afspraken gaan maken met de locatie. Zo weten jullie op voorhand zeker dat wettelijk mogelijk is om daar jullie geregistreerd partnerschap te voltrekken. 

Willen jullie weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een gratis advies.

geregistreerd partnerschap zwolle-koppel_orig

Geregistreerd partnerschap Zwolle kosten

De kosten om samen met jullie 2 getuigen in een toprestaurant de akte te tekenen, te genieten van een persoonlijke ceremonie en culinair te genieten bedragen € 1391,- op basis van 4 personen, exclusief leges en reiskosten. 

Willen jullie samen met jullie dierbaren jullie geregistreerd partnerschap exclusiefpersoonlijk en culinair beleven?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies zodat jullie precies weten wat de kosten van jullie geregistreerd partnerschap zullen zijn.

In de offerte zijn ook de leges opgenomen die de gemeente in rekening brengt voor het voltrekken van jullie geregistreerd partnerschap op locatie